Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

SCFMAROVAS1
SCFMAROVAS1 DSC02447 semn carte

Semn de carte argintiu oval, cu flori de cununiță mare, pe fond albastru

43,00 lei

Semnul de carte conține flori naturale presate.

Sunt flori de spiraea cantoniensis, care sunt fixate în rășină epoxidică. Floarea, cunoscută la noi sub numele de cununiță mare, este una dintre cele aproximativ 100 de specii de Rosaceae. Primăvara, când aceste flori înfloresc, arbuștii lor, plini de flori albe, mici, dar bogate, imaculate, par a fi ninși. Noi avem doi astfel de arbuști, iar primăvara, când înfloresc, par a fi niște sfere gigantice de zăpadă.

Semnul de carte face parte din colecția ”flowers by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: SCFMAROVAS1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune