Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

PACBBROVNE1
PACBBROVNE1 DSC02864 pandantiv elipsa 42 37 lungimi colier

Pandantiv bronz oval, cu frunze de chiparos de baltă, pe fond negru

53,00 lei

Pandantivul conține frunze de chiparos de baltă (taxodium distichum), care sunt fixate în rășină epoxidică. Chiparosul de baltă este unul dintre puținele soiuri de conifere ale căror frunze își schimbă în totalitate culoarea toamna și apoi cad, la fel ca la speciile de foioase. Nouă ne place să le culegem toamna, când sunt sunt roșiatice-brune. Am descoperit întâmplător acest copac într-un singur loc din Timișoara, pe malul apei, și de atunci mergem acolo în fiecare toamnă să culegem frunze.

Pandantivul face parte din colecția ”leaves by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Lungimea la care pregătim lănțișorul este de aprox. 45 cm. Dacă doriți o altă lungime, vă rugăm să specificați în comandă (aveți atașată și o imagine în care se vede cum ar arăta la gât un lănțișor la diferite lungimi).

Cod produs: PACBBROVNE1

Informații suplimentare

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate