Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

PAPCAROVAI1
PAPCAROVAI1 DSC02505 pandantiv elipsa 42 32 lungimi colier

Pandantiv argintiu oval, cu piese de ceas, pe fond albastru intens

53,00 lei

Pandantivul conține piese autentice de ceas. Desfacem ceasurile, scoatem piesele, le sortăm și așezăm pe categorii. La fiecare produs, alegem și așezăm piesele de ceas, după pofta inimii, ba uneori și după formă și culoarea fundalului. Mai folosim și cadrane de ceas, dacă ne fac cu ochiul. Și, uite-așa, ceasurile capătă o nouă întrebuințare și prind din nou viață.

Pandantivul face parte din colecția ”steampunk by artipic”.

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi tot piese de ceas, însă nu aceleași. Nu avem mereu același ceasuri pe stoc și, deci, piesele sunt ușor diferite. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Lungimea la care pregătim lănțișorul este de aprox. 45 cm. Dacă doriți o altă lungime, vă rugăm să specificați în comandă (aveți atașată și o imagine în care se vede cum ar arăta la gât un lănțișor la diferite lungimi). Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: PAPCAROVAI1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate