PAGHAROVRO1
PAGHAROVRO1 DSC02505 pandantiv elipsa 42 32 lungimi colier

Pandantiv argintiu oval, cu ghiocel, pe fond roșu

53,00 lei

Pandantivul conține flori naturale presate. Sunt muguri de flori de măr sălbatic (malus sylvestris), fixați în rășină. Merele săbatice sau merele pădurețe cresc, multe și mărunte, în mănunchiuri, în pom. Așa sunt și florile: cresc în mănunchiuri, dese, roșiatice. Noi le pândim și culegem primăvara devreme, înainte de a înflori și, astfel, ne aprovizionăm pentru tot anul cu minunății de muguri.

Pandantivul face parte din colecția ”flowers by artipic”.

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Lungimea la care pregătim lănțișorul este de aprox. 45 cm. Dacă doriți o altă lungime, vă rugăm să specificați în comandă (aveți atașată și o imagine în care se vede cum ar arăta la gât un lănțișor la diferite lungimi).

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: PAGHAROVRO1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă