Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

INMCBROVMU1
INMCBROVMU1 DSC02487 inel elipsa 26 20

Inel bronz oval, cu mușchi de copac, pe fond galben-muștar

48,00 lei

Inelul conține mușchi de copac, fixați în rășină. V-ați gândit vreodată, când ați trecut printr-un parc și, poate, ați călcat pe un covor de mușchi (sau briofite, cum se mai numesc), că pot da viață unei bijuterii? Vi s-a întâmplat ca, după o ploaie de vară, privirea să alunece o secundă pe un copac și să se aprindă un beculeț: ce ar fi dacă…? Nouă ni s-a întâmplat și, ei bine, așa ar fi.

Inelul face parte din colecția ”herbs by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Inelul este reglabil. Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: INMCBROVMU1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate