Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

INMMAROVVE1
INMMAROVVE1 DSC02479 inel elipsa 26 20

Inel argintiu oval, cu muguri de măr sălbatic, pe fond verde

48,00 lei

Inelul conține flori naturale presate. Sunt muguri de flori de măr sălbatic (malus sylvestris), fixați în rășină. Merele săbatice sau merele pădurețe cresc, multe și mărunte, în mănunchiuri, în pom. Așa sunt și florile: cresc în mănunchiuri, dese, roșiatice. Noi le pândim și culegem primăvara devreme, înainte de a înflori și, astfel, ne aprovizionăm pentru tot anul cu minunății de muguri.

Inelul face parte din colecția ”flowers by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Inelul este reglabil. Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: INMMAROVVE1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate