Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

LMCEM14
LMCEM14 LMCEM14(1) LMCEM14(2)

Cercei pătrate, din lemn

43,00 lei

Cerceii sunt realizați din lemn de mesteacăn sau plop, prin tăiere și gravare laser, în atelierul nostru. Gândim modelul, îl desenăm, apoi produsul este tăiat și gravat. Fiecare produs este curățat și finisat, asamblăm părțile, îl împachetăm frumos și e gata să pornească spre dumneavoastră.

Cerceii fac parte din colecția ”wood by artipic”.

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Probabil nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Designul va fi același, însă produsul care va ajunge la dumneavoastră e posibil să nu fie exact la fel cu acela din foto. Nu este vorba despre greșeli, ci de diferențe datorate faptului că finisajele (curățat, vopsit, asamblat) sunt realizate manual. Acestea sunt dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat special pentru dumneavoastră.

Verificați dimensiunile, produsele pot părea în fotografii mai mici sau mari decât sunt în realitate. Suportul metalic este din oțel inoxidabil, care este hipoalergenic și se păstrează foarte bine în timp. La unele produse folosim vopsele acrilice. La ”Informații suplimentare” găsiți date legate de dimensiunile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: LMCEM14

Informații suplimentare

Dimensiune