Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

CEPCBRROMD1
CEPCBRROMD1 DSC02884 12mm cercei cerc tija 12

Cercei bronz rotunzi, cu piese de ceas, pe fond maro deschis

43,00 lei

Cerceii conțin piese autentice de ceas. Desfacem ceasurile, scoatem piesele, le sortăm și așezăm pe categorii. La fiecare produs, alegem și așezăm piesele de ceas, după pofta inimii, ba uneori și după formă și culoarea fundalului. Mai folosim și cadrane de ceas, dacă ne fac cu ochiul. Și, uite-așa, ceasurile capătă o nouă întrebuințare și prind din nou viață.

Cerceii fac parte din colecția ”steampunk by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi tot piese de ceas, însă nu aceleași. Nu avem mereu același ceasuri pe stoc și, deci, piesele sunt ușor diferite. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: CEPCBRROMD1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate