Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

INLCBRPARO1
INLCBRPARO1 DSC02471 inel patrat 16

Inel bronz pătrat, cu flori de lemn-câinesc, pe fond roșu

48,00 lei

Inelul conține flori naturale presate – ligustrum ovalifolium, fixate în rășină. Sunt flori ale unui arbust înrudit cu liliacul și frasinul (și, într-adevăr, seamănă cu amândouă), cunoscut la noi sub numele de lemn-câinesc, care e folosit de cele mai multe ori drept gard viu. Noi le culegem uneori când încep să înflorească și sunt albe, alteori mai târziu, când capătă diverse nuanțe de maro și le transformăm în piese cu un aer vintage.

Inelul face parte din colecția ”flowers by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Inelul este reglabil. Latura pătratului este de 20 mm. Dacă doriți o altă dimensiune (26 mm, 16 mm), precizați acest lucru în comandă. Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: INLCBRPARO1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate