Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

PCEFMARPATD1
PCEFMARPATD1 DSC02843 cercel patrat varf 18 tortita

Cercei argintii pătrați, cu floarea-miresei, pe fond turcoaz

43,00 lei

Cerceii conțin conține flori naturale presate. Sunt flori de gypsophila paniculata, care sunt fixate în rășină epoxidică. Imaculată și atât de delicată, gypsophila paniculata este cunoscută la noi sub numele de floarea-miresei, cu siguranță datorită faptului că florile sale sunt albe. Cel mai mult nouă ne place numele care i s-a dat în engleză: baby’s breath (respirația bebelușului), care face referire la faptul că floarea este atât de delicată, încât poate fi comparată cu respirația unui bebeluș.

Cerceii fac parte din colecția ”flowers by artipic”

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: CEFMARPATD1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate