Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

BUMOARRONE1
BUMOARRONE1 DSC02461 buton 16 butoni 16, 18, 20

Butoni argintii rotunzi, cu flori de morcov sălbatic, pe fond negru

73,00 lei

Butonii conțin flori de morcov sălbatic (daucus carota), care sunt fixate în rășină epoxidică. Le puteți vedea peste tot: pe marginile drumurilor, la câmpie, pe dealuri și în munți. Sunt flori de o delicatețe aparte, sub forma unui buchet mare care, la rândul lui, conține mai multe buchețele albe, imaculate și, parcă, dantelate.

Butonii fac parte din colecția ”flowers by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Dacă doriți ca diametrul platoului metalic să fie de 18 sau 20 mm, specificați acest lucru în comandă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: BUMOARRONE1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă