Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

BROCBBROVNE1

Broșă bronz ovală, cu frunze de chiparos de baltă, pe fond negru

48,00 lei

Broșa conține frunze de chiparos de baltă (Taxodium distichum), care sunt fixate în rășină epoxidică. Chiparosul de baltă este unul dintre puținele soiuri de conifere ale căror frunze își schimbă în totalitate culoarea toamna și apoi cad, la fel ca la speciile de foioase. Nouă ne place să le culegem toamna, când sunt sunt roșiatice-brune. Am descoperit întâmplător acest copac într-un singur loc din Timișoara, pe malul apei, și de atunci mergem acolo în fiecare toamnă să culegem frunze.

Broșa face parte din colecția ”leaves by artipic”

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: BROCBBROVNE1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate