Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

BROMSBRRORO1
BROMSBRRORO1 DSC02441 brosa cerc 32

Broșă bronz rotundă, cu muguri și flori de soc, pe fond roșu

48,00 lei

Broșa conține flori naturale presate. Sunt muguri și flori de soc (sambucus l.), care sunt fixate în rășină epoxidică. Florile și fructele de soc au fost folosite în medicina tradițională din cele mai vechi timpuri, ajutând în tratarea multor afecțiuni. Cine nu a cules niciodată, de pe marginea drumului sau dintr-un parc, flori de soc pentru a face socată? Ei bine, noi le culegem din alt motiv, căci, iată, atât de frumoase și bogat înmiresmate, florile de soc se pot transforma în minunate bijuterii.

Broșa face parte din colecția ”flowers by artipic”

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: BROMSBRRORO1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate