Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

BRTRBRROVE1
BRTRBRROVE1 DSC02419 bratara cerc 27

Brățară bronz rotundă, cu trandafiri, pe fond verde

63,00 lei

Trandafirii, atât de eleganți, par ei înșiși niște bijuterii. Fixați în rășină, rămân mereu frumoși, expuși ca într-o vitrină de sticlă, iar noi îi putem purta așa peste tot cu noi. Sunt cel mai greu de presat, căci au multe petale și florile trebuie aplatizate. În plus, avem nevoie de boboci mai mici, pentru a se potrivi cu bazele metalice. Dar merită pe deplin tot efortul, nu-i așa?

Brățara face parte din colecția ”flowers by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: BRTRBRROVE1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate