Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

BRALEBROVNE1
BRALEBROVNE1 DSC02845 bratara elipsa 40 30 b

Brățară bronz ovală, cu flori de levănțică, pe fond negru

63,00 lei

Brățara conține conține flori naturale presate. Sunt flori de levănțică, fixate în rășină. Dacă nu știați, vă spunem noi: levănțica face parte din familia Lamiaceae și include în jur de 60 de specii de plante. Cu siguranță, însă, știați că arată superb, miroase minunat și este întrebuințată în gastronomie, industria cosmetică, medicină și câte și mai câte. Nu poți să nu o iubești, căci până și în bijuterii are un aer aparte și aproape că îi poți simți mirosul delicat.

Brățara face parte din colecția ”flowers by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Brățara este reglabilă. Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: BRALEBROVNE1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate