Suntem în vacanță

Imaginile produselor sunt orientative. Unele culori pot suferi modificări minore.

BROMOBRPAPO1
BROMOBRPAPO1 DSC02438 brosa patrat 35 lungimi colier

Broșă bronz pătrată, cu flori de morcov sălbatic, pe fond portocaliu

48,00 lei

Broșa conține flori naturale presate. Sunt flori de morcov sălbatic (daucus carota), care sunt fixate în rășină epoxidică. Le puteți vedea peste tot: pe marginile drumurilor, la câmpie, pe dealuri și în munți. Sunt flori de o delicatețe aparte, sub forma unui buchet mare care, la rândul lui, conține mai multe buchețele albe, imaculate și, parcă, dantelate.

Broșa face parte din colecția ”flowers by artipic”.

,

Descriere

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Acest model de broșă poate fi purtat și ca pandantiv. La cerere, putem adăuga lănțișor. Lungimea la care pregătim lănțișorul este de aprox. 45 cm. Dacă doriți o altă lungime, vă rugăm să specificați în comandă (aveți atașată și o imagine în care se vede cum ar arăta la gât un lănțișor la diferite lungimi). Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. La ”Informații suplimentare” găsiți toate caracteristicile produsului. Vă rugăm să citiți în partea de jos a paginii despre condițiile de păstrare a produselor.

Cod produs: BROMOBRPAPO1

Informații suplimentare

Culoare fundal

Culoare metal

Dimensiune

Formă

Produse recomandate